Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/totalcon/public_html/connexion_string.php on line 2

Warning: mysql_connect(): Access denied for user 'totalcon_ghed'@'localhost' (using password: YES) in /home/totalcon/public_html/connexion_string.php on line 2

Deprecated: mysql_select_db(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/totalcon/public_html/connexion_string.php on line 3

Warning: mysql_select_db(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/totalcon/public_html/connexion_string.php on line 3

Warning: mysql_select_db(): A link to the server could not be established in /home/totalcon/public_html/connexion_string.php on line 3
Total Consulting
Denegare de responsabilitate
Date generale

In aceasta pagina puteti gasi informatii despre conditiile de utilizare a website-ului www.totalconsulting.eu. Aceste conditii se aplica oricarei persoane (numita in continuare vizitator) care viziteaza/ acceseaza acest website. Neacceptarea acestor conditii de utilizare obliga vizitatorul sa inceteze vizitarea website-ului si a serviciilor oferite de acesta. Prin servicii se inteleg toate serviciile informationale (articole, newsletter-e, materiale pe suport electronic) cat si alte servicii care pot fi gasite pe website. Accesarea website-ului implica asadar acceptarea tuturor termenilor si conditiilor prevazute in aceasta pagina.

Drepturi de autor si proprietate intelectuala

Dreptul de copyright pentru informatiile existente pe acest website este detinut de SC Total Consulting SRL, de partenerii sai sau de furnizorii continutului. Continutul acestui website este utilizat doar in scopul informarii si nu va fi utilizat in alte scopuri. Este interzis orice alt mod de utilizare, incluzand reproducerea partiala sau integrala, modificarea, transmiterea, distribuirea, republicarea afisarea sau expunerea fara permisiunea anterioara explicita, prin acord scris cu S.C. Total Consulting S.R.L., partenerii sai sau furnizorii continutului.

Continutul acestui website, textele, grafica, fotografiile, logo-urile si orice alte materiale prezente pe website sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietate S.C. Total Consulting S.R.L., a partenerilor sai sau a furnizorilur continutului. Nimic din prezentul website nu poate fi interpretat ca si acordarea unor drepturi de proprietate. Compilarea (insemnad colectarea aranjarea si asamblarea) continutului acestui website este proprietatea exclusiva a S.C. Total Consulting S.R.L. si este protejata prin legile dreptului de autor.
S.C. Total Consulting S.R.L. isi rezerva dreptul de a impiedica prin orice mijloace contractarea si utilizarea acestui website si de a solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare a persoanelor implicate, daca exista dovada ca scopul este distrugerea sau alterarea website-ului, a continutului sau securitatii acestuia sau incercarea de a ataca sau discredita S.C. Total Consulting S.R.L. sau partenerii sai, produsele, serviciile si angajatii acestora.

Orice eventual litigiu in legatura cu acest website este de competenta instantelor de drept comun din Romania.

Notificare Marca Inregistrata

Toate marcile inregistrate ale serviciilor, logo-urilor si marcile de fabrica mentionate in acest website (numite in mod colectiv "Marci"), fie inregistrate sau nu, sunt proprietatea S.C. Total Consulting S.R.L. sau a partenerilor acestuia si sunt supuse drepturilor de marca inregistrata.

Limitarea raspunderii

Informatiile/ datele cuprinse in aceste pagini de internet ale website-ului S.C. Total Consulting S.R.L. au fost adaugate in scop informativ. S.C. Total Consulting S.R.L. nu asigura garantii cu privire la acuratetea sau deplinatatea oricaror informatii continute de acest website. Informatiile cuprinse de acest website pot fi modificate de catre S.C. Total Consulting S.R.L. in orice moment si pot fi ajustate in conformitate cu conditiile pe care S.C. Total Consulting S.R.L. le considera relevante.
Daca se considera ca orice material pus la dispozitie pe website, postat de S.C. Total Consulting S.R.L., de catre terti sau vizitatori, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi , este necesara semnalarea acestei situatii la adresa de email contact@totalconsulting.eu.

Pentru sectiunile website-ului care pot cuprinde opinii ale vizitatorilor, raspunderea asupra continutul opiniilor revine in intregime autorilor acestora. S.C. Total Consulting S.R.L.isi rezerva dreptul de a nu face publice acele opinii care contravin termenilor si conditiilor de utilizare sau pe care le considera daunatoare, saub orice forma, propriei imagini, partenerilor sau tertilor.

Raspunderea pentru alte legaturi externe

Orice legatura catre alte website-uri au fost furnizate pentru ajutorul dumneavoastra. Website-urile pe care sunteti sau puteti fi transferati/ redirectionati nu sunt controlate de S.C. Total Consulting S.R.L., care nu poate fi tinut raspunzator si nu isi asuma nicio raspundere pentru informatiile continute pe acele website-uri. Furnizarea unor link-uri (legaturi) nu constituie o aprobare sau consimtamant pentru acel website sau pentru orice produse sau servicii continute de acel website si nu va fi interpretat ca atare.

S.C. Total Consulting S.R.L.nu isi asuma nicio responsabilitate pentru continutul, politicile de confidentialitate sau alte practici ale website-urilor aflate in posesia tertilor. Sunteti incurajat sa citit termenii si alte politici ale acestor website-uri. Prin utilizarea serviciului, sunteti de acord ca S.C. Total Consulting S.R.L.nu va fi respunzatoare sub nicio forma de utilizarea de catre dumneavoastra a oricarui website aflat in properietatea unui tert.

Disponibilitatea serviciului

S.C. Total Consulting S.R.L. isi rezerva reptul de a modifica sau intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestui website, cu sau fara o notificare prealabila.

S.C. Total Consulting S.R.L. doreste sa limiteze, in masura in care este posibil, inconvenientele cauzate de erori tehnice. Cu toate acestea, S.C. Total Consulting S.R.L. nu poate garanta ca serviciul sau nu va mai fi intrerupt sau afectat in alt mod de astfel de probleme. S.C. Total Consulting S.R.L. nu isi asuma nicio responsabilitate pentru problemele care ar putea rezulta din utilizarea acestui website sau a oricaror website-uri externe catre care are link-uri.
S.C. Total Consulting S.R.L. nu este raspunzator fata de vizitatori, orice terta persoana fizica sau juridica sau institutie pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea serviciilor disponibile prinintermediul website-ului.

S.C. Total Consulting S.R.L. poate schimba in orice moment continutul si conditiile de folosire a website-ului. Noile conditii devin valabile in momentul in care au fost facute publice prin inscrierea in acest website si nu au caracter retroactiv.